Pretraživanje

O nama : Razvoj i investicije

NATJEČAJ ZA USLUGE NADZORA NAD GRAĐENJEM LUČKOG POZADINSKOG SKLADIŠTA ŠKRLJEVO U SLOBODNOJ ZONI LUKA RIJEKA – ŠKRLJEVO

 

LUKA RIJEKA d.d. raspisuje Natječaj zausluge nadzora nad građenjem lučkog pozadinskog skladišta Škrljevo u Slobodnoj zoni Luka Rijeka – Škrljevo. Prijave za preuzimanje Dokumentacije za nadmetanje u postupku Natječaja za usluge nadzora nad građenjem lučkog pozadinskog skladišta Škrljevo u Slobodnoj zoni Luka Rijeka – Škrljevo potrebno je dostaviti na adresu elektroničke pošte: razvoj@lukarijeka.hr od 08.04.2016. godine do 15.04.2016. godine do 14,00 sati. Ispravna prijava mora sadržavati ispunjen PRIJAVNI OBRAZACDOKAZ O IZVRŠENOJ UPLATI iznosa od 100,00 kuna u korist računa IBAN: HR5724020061100388148 kod Erste&Steiermärkische Bank d.d., Jadranski trg 3a, 51000 Rijeka. Prilikom plaćanja naknade, u opisu plaćanja je potrebno navesti:Otkup natječajne dokumentacije EV-BRN 16-2015, a u pozivu na broj navesti OIB podnositelja prijave. Prijavni obrazac za preuzimanje Dokumentacije za nadmetanje u postupku ovog Natječaja nalazi se u nastavku.

Natječaj za usluge nadzora nad građenjem lučkog pozadinskog skladišta Škrljevo u Slobodnoj zoni Luka Rijeka – Škrljevo objavljen je u Narodnim novinama br.: 31 od 08.04.2016. godine.

UPRAVA DRUŠTVA

LUKA RIJEKA d.d.

Poziv na predkvalifikaciju za izvošenje radova na Projektu proširenja i modernizacije pozadinskog terminala Škrljevo

 
Pozivaju se izvođačke tvrtke da iskažu svoj interes za sudjelovanje na realizaciji projekta Proširenje i modernizacija pozadinskog terminala „Luka Rijeka – Škrljevo".

IZVJEŠĆE O MREŽI OPERATORA USLUŽNOG OBJEKTA 2016

 
U skladu sa Zakonom o željeznici, Luka Rijeka d.d. kao upravitelj i pružatelj usluge u uslužnom objektu donosi i objavljuje Izvješće o mreži operatora uslužnogf objekta. Svrha Izvješća o mreži uslužnog objekta operatora je pružiti jedinstven izvor osnovnih informacija koje su potrebne podnositelju zahtjeva za pružanje usluga u uslužnom objektu Luka Rijeka.