Postanite dobavljač Luke Rijeka d.d.

N aša želja je kvalitetno upravljati odnosima s dobavljačima, stvarajući kroz te odnose dodanu vrijednost za našu kompaniju, ali i za svoje dobavljače. Unatoč velikom broju dobavljača s kojima surađujemo, konstantno imamo potrebu obogaćivati bazu naših dobavljača novim inovativnim dobavljačima.
Novi dobavljači moraju biti sposobni putem kvalitetnijih, funkcionalnijih, konkurentnijih proizvoda ili usluga pridonositi stvaranju zadovoljstva kupaca. Kako bismo osigurali konstantna poboljšanja, kontinuirano vrednujemo naše dobavljače i potičemo ih na poboljšanja. Preferiramo dobavljače koji su profesionalni, etični, inovativni, dinamični i fleksibilni.

Postanite dobavljač

Ukoliko Vaša tvrtka udovoljava ovakvim standardima, a smatrate da ste u mogućnosti ponuditi kvalitetan, konkurentan i inovativan proizvod ili uslugu koja može biti od našeg interesa, biti će nam drago da nas kontaktirate i iznesete nam Vaš prijedlog za suradnju.

Naš odnos s dobavljačima gradimo na kriterijima profesionalnosti, transparentnosti i fer odnosa, poštujući u potpunosti kako zakonodavstvene okvire, tako i visoke etičke i moralne standarde. Jednako tako, želimo graditi odnose s dobavljačima koji dijele naše vrijednosti i promiču jednake standarde među onima s kojima posluju i s kojima su u kontaktu.

Kontakt email za Vaše prijedlog za suradnju je: nabava@lukarijeka.hr

Dopis dobavljačima

Upute za dobavljače